Smart kapcsolható dugalj

Cikkszám: 170-34605

Smart kapcsolható dugalj Niko Home Controlhoz, oldalsó földeléssel és gyerekzárral és beépített energiafelhasználás méréssel, Zigbee.

Ezzel a smart csatlakozóaljzattal, beépített fogyasztásméréssel, extra kényelmet, biztonságot és energia-figyelmet választ. A dugaszolóaljzat könnyen telepíthető minden új építési projektbe, és könnyen cserélheti ki a meglévő aljzatot a felújítási projektekben, újrakábelezés nélkül.

A csatlakozóaljzatot további kábelezés nélkül hozzáillesztheti vezeték nélküli kapcsolóhoz és a vezeték nélküli intelligens hubhoz (552-00001) a Niko Home Controlhoz. Esetleg  hozzáadhatja a csatlakozóaljzatát a Niko Home Control telepítéshez ugyanarra az intelligens központra.

Mindkét esetben teljes körű ellenőrzést gyakorol a csatlakozóaljzatok felett, és hasznos új funkciókat is hozzáadhat:

  • minden-ki vagy minden-be  funkció
  • automatikus naptárfunkciók
  • távirányító
  • fogyasztási üzenetek
  • az energiafogyasztás áttekintése.

Ezt a smart csatlakozóaljzatot csavaros rögzítéssel ugyanúgy telepíti, mint a hagyományos aljzatot. Ez a terméket rendkívül alkalmassá teszi a felújításra. A  aljzat gombjával a fali aljzat be- és kikapcsolható. Ahhoz, hogy az okostelefon vezérlése az otthonon belül vagy kívül is történjen (pl. All-off funkcióban), és figyelemmel kísérje az energiafogyasztását, vezeték nélküli módon csatlakoztathatja a csatlakozóaljzatot a Niko Home Control (551-00001) külön megvásárolható vezeték nélküli intelligens csomópontjához. Ezzel a hubdal csatlakoztathatja a csatlakozóaljzatot egy vezetékes Niko Home Control rendszerrel.

A termék több összetevőből áll. Külön kell igény szerinti billenőrészt és keretet rendelni hozzá.