Smart egypólusú kapcsoló (10A)

Referencia kód: 551-72101 (60x71 karmos rögzítés)
Referencia kód: 551-72111 (71x71 csavaros rögzítés)
Referencia kód: 551-72101 (60x71 csavaros rögzítés)

A smart egypólusú kapcsoló, egy kapcsolókontaktussal rendelkezik a világítás vezérléséhez. Tartalmaz egy adó- és vevőegységet, amely vezeték nélkül kommunikálhat a Niko Home Control vezeték nélküli intelligens hubjával.

Ezt a kapcsolót hagyományos kapcsoló helyettesítésére használhatja. Ez egy hosszabbító csatlakozóval van ellátva, így a hagyományos nyomógombokkal kombinálva könnyen kicserélheti a többutas vagy közbenső kapcsolást.

A kapcsoló képes nyomás nélküli kapcsolást is végrehajtani.

A Niko Home Control vezeték nélküli intelligens csomópontjához való csatlakoztatás után további funkciókat lehet beállítani a Niko Home Control programozószoftverrel. Például hozzáadhatja a kapcsolót hangulati vagy all-off funkcióhoz.

Lehetőség van a vezérlő leválasztására a beépített érintkezőről. Így Ön teljes rugalmassággal rendelkezik, hogy a kapcsolóérintkezőt és a vezérlőket külön programozza a programozó szoftveren keresztül.

A termék több összetevőből áll. Külön kell igény szerinti billenőrészt és keretet rendelni hozzá.

 Szerelési leírás:

A smart egypólusú kapcsoló, alapmérete 60 x 71 mm, karomrögzítés. Valamennyi csatlakozó kapocs legfeljebb 2 x 2,5 mm² vezetéket tartalmazhat. Ha az aljzatot a fogantyúval ellátott sima szerelődobozba szereli, használjon karmokat, amelyek egy csavarral (Pz2 vagy 1 x 5,5 mm-es nyílással) forgathatóak. A 23,5 mm-es befogási mélységű karmok teljesen fellazíthatők. A jobb és a bal oldalon a szerelőlap összilleszthető karmantyúkkal van ellátva, amely lehetővé teszi több kapcsoló gyors és tökéletes vízszintes kapcsolását. A hajtogatott élek a talp külső részén és a belső részük folytatása további robusztusságot biztosít. A bázisok függőlegesen kapcsolhatók 60 x 71 mm-es közép-közép távolságra, egymáshoz csúsztatva. Automatikusan rögzülnek a helyükre. Az alapok vízszintes összekapcsolásához a középponttól a 71 mm-es távolságig az aljzat két, előre kialakított ajkával van ellátva. Ezeket az ajkakat 1 mm-es hosszúságra húzva ez tökéletesen az alsó részen nyugszik, és a 71 mm-es középponttól a távolságig garantált.

Védettségi fok: IP20