Programozó szoftver NHC II

Kategória: Szoftver és app

Ezzel a programozószoftverrel a telepítők új Niko Home Control II telepítéseket hozhatnak létre. A végfelhasználók ugyanazt a szoftvert használják a telepítés személyre szabásához. Az új szoftver még felhasználóbarátabb, intuitívabb és nagyon vizuálisan strukturált. A varázslóval egyáltalán nem programozhat fejlettebb konfigurációkat. Mielőtt az új programozást feltölti a csatlakoztatott vezérlőre, a szoftver automatikusan megvizsgálja a telepítést, hogy ellenőrizze, hogy szükséges-e frissítés. Az új funkciókkal kapcsolatos további információkat a kiadási információk tartalmazzák.

Erősen ajánljuk, hogy az új verzió használata előtt a telepítők kövessék a Niko Home Control II képzést. További információkért forduljon a GYIK-hoz vagy a GYIK-hoz.

Ha letölti a programozó szoftvert, az érintőképernyős szoftver tartalmazza az 550-20101 vagy 550-20102 érintőképernyő frissítését. Töltse le a zip-fájlokat, és másolja át őket - üres csomagolás vagy átnevezés nélkül - egy üres FAT32 formázott USB-meghajtóra. Csatlakoztassa az USB-meghajtót az érintőképernyő alján található USB-porthoz, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A későbbi frissítések automatikusan telepítésre kerülnek. Aktív internetkapcsolat szükséges.

win   

Name Version Release Date Description Release notes
NikoProgramInstallerWIN-v2.4.1.zip v2.4.1 25/02/2019 Programming software Release notes version 2.4.1 Windows.pdf

ios 

Name Version Release Date Description Release notes
NikoProgramInstallerMAC-v2.4.1.zip v2.4.1 25/02/2019 Programming software Release notes version 2.4.1 Mac.pdf