Niko Home Control érintőképernyő.

Kategória: IP termékek

A Niko Home Control érintőképernyő felhasználóbarát kezelőfelületet kínál a Niko Home Control telepítésének minden funkciójának működtetéséhez. Az egyes műveletek mellett megjelenő szimbólum a művelet aktuális állapotát mutatja. Ezen túlmenően az érintőképernyő részletes áttekintést ad az otthoni villamosenergia-, gáz- és vízfogyasztásról, feltéve, hogy ezeket a funkciókat a telepítés tartalmazza. Az érintőképernyőn lévő szimbólumokat a igény szerint változtathatóak a funkciók programozása a telepítés során. A felhasználó az érintőképernyővel további információkat kérhet az otthoni villamosenergia-, gáz- és vízfogyasztásról. A Niko Home Control telepítésének IP-interfésszel kell rendelkeznie, amely lehetővé teszi az érintőképernyővel való kommunikációt. Az érintőképernyő közvetlenül vagy az otthoni hálózaton keresztül csatlakoztatható az IP interfészhez. Győződjön meg arról, hogy az érintőképernyő ugyanazon a hálózaton van, mint az IP-interfész. Használjon csavart érpár kábelt, például UTP, FTP vagy STP kábelt. Az érintőképernyő és az IP-interfész RJ45 csatlakozóval is rendelkezik. Az RJ45 csatlakozókat a kábeles kapcsolathoz használja úgy, hogy a kábel egyik végét csatlakoztassa az IP interfészhez, a másik végét pedig az érintőképernyőhöz. Az érintőképernyő tápellátása a Power over Ethernet (PoE) segítségével történik ugyanazon csavart érpárú kábelen keresztül, amelyhez a Niko PoE tápegységet használja (550-00501). Alternatív megoldásként külön tápkábelt is biztosíthat, amelyet egy különálló 24 V DC tápegység modulhoz csatlakoztat az elektromos szekrényben. Ebben az esetben szükség lesz egy 24 V-os tápkábelre, például SVV, JYSTY, TPVF vagy UTP kábelre a csavart érpár kábel mellett. Az érintőképernyő felszereléséhez szökséges egy szerelődoboz elhelyezése a falban.

A beépített fényérzékelőnek köszönhetően a képernyő fényereje alkalmazkodik a környezeti fényhez.

A Niko Home Control külső video kaputelefon csatlakozásnak köszönhetően mostantól a kaputelefon kommunikáció is lehetséges. Ily módon válaszolhat a bejövő hívásokra, vagy ha kívánja, ellenőrizheti a távollétében érkező látogatókat. A visszajelző LED minden nem fogadott hívást jelez, még akkor is, ha a készülék készenléti üzemmódban van. Javasoljuk, hogy legalább egy érintőképernyőt biztosítson az okostelefonok és / vagy táblagépek mellet a kaputelefonnal történő kommunikációhoz, mivel a vezetékes eszköz mindig megbízhatóbb, mint egy mobil.

Ez az új érintőképernyő (550-20102) a régi érintőképernyő 2(550-20101) teljesen kicseréli. A meglévő Niko Home Control rendszerében helyettesítheti a már meglévő elődjét. Vezetékes csatlakozása az otthoni hálózathoz nagyon megbízható kapcsolatot biztosít.

Az érintőképernyő csatlakoztatásához csak egy szerelődoboz szükséges. Az érintőképernyőt egy csavart érpárú kábellel (UTP, FTP vagy STP) csatlakoztathatja a Power over Ethernet tápegységhez, amely külön kapható. Alternatív megoldásként külön 24V DC tápegységet is elhelyezhet a szekrényben. Telepítésenként összesen tíz IP eszköz, érintőképernyő, okostelefon vagy PC alkalmazás használható.

Műszaki adatok:

Ethernet csatlakozási sebesség: 10 - 100 Mbit / s
megfelel az EN60950-1 + A11 szabványnak
Képernyőméret: 7 "
Képernyőfelbontás: 1024 x 600
Minimális környezeti hőmérséklet: 0 ° C
Maximális környezeti hőmérséklet: +40 ° C
Környezeti hőmérséklet tárolás és szállítás során: -10 ° C és + 65 ° C
Bemeneti feszültség: 24 Vdc (± 10%) (SVV, JYSTY, TPVF, UTP stb.) Vagy Power over Ethernet (PoE) (UTP, STP, FTP) (48 V DC)
Jelölés: CE