Külső Video kaputeleon egység

Kategória: IP termékek

Cikkszám: 550-22001 - 1 nyomógombos
Cikkszám: 550-22002 - 2 nyomógombos
Cikkszám: 550-22004 - 4 nyomógombos

Külső videó kaputelefon egység a Niko Home Controlhoz  megvilágított érintőgombbal

Ez az ultra-sík külső videókaputelefon egység, sülyesztett, fekete eloxált alumínium előlappal (3 mm vastag). A készülék 130 ° -os HD színes kamerával és egy vésett Plexiglas névtáblával rendelkezik. A külső videokészülék sülyesztett szerelő dobozzal van ellátva. Ez az egyedülálló világítási koncepció (szabadalmaztatott) a gravírozott névtábla kifinomult és homogén megvilágítását biztosítja, ami garantálja a jó láthatóságot a sötétben. Az érintőgomb nem igényel karbantartást, és rendkívül tartós. Az érintőképernyővel, mint belső videóegységgel, a hozzáférés és vezérlés integrálható a Niko Home Control telepített rendszerbe. Ezután már használhat okostelefonot vagy táblagépet, mint egy további megjelenítő videojelegységet, ha mind a telepítés, mind a mobil eszköz aktív internetkapcsolattal rendelkezik, és a telepítés már regisztrált a www.mynikohomecontrol.niko.eu címen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy javasoljuk, hogy legalább egy érintőképernyőt biztosítson az okostelefonok és / vagy tableten  felül, mert a vezetékes eszköz mindig megbízhatóbb, mint a mobil.

Ezzel a külsõ videóegységgel, a felhasználó láthatja és kommunikálhat a látogatóval. Ha egy ajtózárat csatlakoztatnak a Niko Home Control telepítéshez, a felhasználó engedélyezheti a látogató belépését. Ez a külső videóegység megnyerte a Red Dot Design Award 2014 díjat, és egy vagy két megvilágított érintőgombbal is elérhető.
A különböző helyzetekben mindig megfelelő alternatíva áll rendelkezésre.

  • egyéni lakóhely
  • lakóhely egy privát és egy gyakorlati részleggel
  • egy városi lakóhely, a földszinten egy üzlettel és az emeleten egy ​​lakással.


Amikor a látogató az érintőgombok egyikének megnyomásával hív, a HD kamera és a teljes duplex beszédcsatlakozás aktiválódik. A látogató automatikusan meghallja a Niko-on-hold zenét, mint a hívás megerősítését. Az érintőgombok piezo gombok, amelyek ellenállnak a kopásnak és vandalizmusnak, és amelyek akkor is reagálnak, ha a látogató kesztyűt visel. A hívást internetes átjárón  keresztül a Niko Home Control 2 érintőképernyőjére vagy okostelefonjára, táblagépére amely lehet Android (4.0 vagy újabb) vagy iOS (6.0 vagy újabb verzió). Javasoljuk, hogy legalább egy érintőképernyőt  biztosítson az okostelefonok és / vagy táblagépek mellett, mivel a vezetékes eszköz mindig megbízhatóbb, mint a mobil. Az átjáró SIP-kiszolgálóként működik (telefonközpont). A képernyőn megjelenik a látogató, és megjelenik egy felugró ablak a Niko Home Control alkalmazás hívás képernyőjével. A Niko Home Control alkalmazással a következőket teheti:

  • megnézheti ki van az ajtó előtt
  • fogadja vagy elutasítja a hívást
  • kommunikálhat a látogatóval. A beszédforgalomban nincsenek megszakítások, mivel a beszéd két irányban lehetséges, a teljes duplex beszédkapcsolatnak köszönhetően. A zavaró környezeti zajok minimálisra csökkenthetők.
  • beengedheti a látogatót, ha egy ajtózárat csatlakoztat a Niko Home Control telepítéshez.
  • beállíthatja a készölék hangerejét
  • némítsa el a saját mikrofon hangerejét (némítás, kikapcsolás).

Minden külső videóegység csak Niko Home Control telepítéshez csatlakoztatható. A Niko Home Control telepítésének tartalmaznia kell egy átjárót külső egységgel való kommunikációhoz. A felhasználónak biztonságos WiFi hálózattal kell rendelkeznie (ha a Niko Home Control alkalmazást használják). Legfeljebb három külső videoegység csatlakoztatható egy Niko Home Control telepítéshez. Csatlakoztasson legfeljebb 10 Niko Home Control IP eszközt (érintőképernyő 2, külső videó egység, okostelefon, tablet) az IP interfészhez.

Műszaki jellemzők:

Tápfeszültség: 48 V DC ± 10%
Áramfelvétel: 5 W
Méretek: előlap: 256 x 110 x 3 mm (Ma x Szé x Mé)
Méretek szerelődoboz: 239 x 89 x 47 mm (Ma x Szé x Mé)
Kamera: • 720 vízszintes TV-vonallal ellátott HD színes fényképezőgép
Fényérzékenységű kamera: 1 lux
Kamera szöge: 130 °
Huzalozási technika: dobozos kábelezés
Minimális környezeti hőmérséklet: -30 ° C
Maximális környezeti hőmérséklet: +60 ° C
Befejező szín: fekete
Védettségi fok: IP53
Jelölés: CE