Érintőkapcsoló 24V

Kategória: IP termékek

Cikkszám: 550-18000 - Karmos rögzítéssel
Cikkszám: 550-18001 - Csavaros rögzítéssel

A smart érintőkapcsoló egy testre szabható vezérlő képernyő (24V), amely rendkívül felhasználóbarát kezelőfelülettel és egyértelmű szimbólumokkal rendelkezik. A képernyő automatikusan aktiválódik, amikor a kezed közelebb kerül, így átkapcsolhatja vagy elhomályosíthatja a fényeket, beállíthatja a hangulatokat, beállíthatja a szellőztető üzemmódokat, beállíthatja a hőmérsékletet, beállíthatja a redőnyöket és a napellenzőket a kívánt pozícióba, egy műveletben.

Röviden, minden lehetséges vezérlő típus elérhető a Niko Home Control rendszerében. A megfelelő konfigurációs alkalmazással nem csak kiválaszthatja, hogy melyik vezérlőt jelenítse meg, vagy hol jelennek meg a képernyőn, hanem azt is, hogyan navigálhat a vezérlő képernyőkön. Ezt az alkalmazást ingyenesen letöltheti a mobileszköz megfelelő alkalmazásboltjában.

A képernyő könnyen illeszthető bármely szabványos szerelődobozba, az ismerős karmantyúval vagy csavaros rögzítéssel, és külön 24 V DC tápellátással működik. A képernyő a vezeték nélküli otthoni hálózaton keresztül kommunikál a Niko Home Control többi rendszerével. Aktív internetkapcsolatra van szükség a képernyő aktiválásához és regisztrálásához. Ez az internetkapcsolat biztosítja, hogy a képernyő és a Niko Home Control telepítés mindig naprakész legyen, és a legújabb funkciókkal rendelkezzen.

Műszaki jellemzők:

A smart érintőkapcsoló, testreszabható vezérlő képernyő a Niko Home Controlhoz, 24 V, csavaros rögzítéssel. Szerelődobozba történő rögzítése esetén csavar használata ajánlott. 

Képernyő típusa: megvilágított színes kijelző, mérete 45 x 45 x 32 (Ho x Szé x Mé)
Minimális környezeti hőmérséklet: 0 ° C
Maximális környezeti hőmérséklet: +40 ° C
Bemeneti feszültség: 24 Vdc ± 10%
Méretek (Ho x Szé x Mé): 83 x 83 x 11,3 mm